Bejelentés


Tóth László SE - Újszilvás A csapat és a szurkolók hivatalos honlapja

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.

Győzelem a rangadón

A Megye II-es bajnokság utolsó előtti fordulójában rangadót rendeztek Újszilváson, ahol a bajnokság első helyezettje látta vendégül a másodikat. Az újszilvásiak az első 10 percben eldöntötték a találkozót és végül 2-0-ra győztek a kulcsjátékosukat kiállítás miatt elvesztő szentmártonkátaiak ellen.


Győzelem és vereség Galgahévízen
A Megye II-es bajnokság 11. fordulójában csapataink Galgahévízre látogattak. Az ifjúsági csaptunk 1-0-s félidő után végül 4-0-ra kapott ki a hazai csapattól.
Felnőtt csapatunk győzelemmel zárta galgahévízi túráját, miután 2-0-s félidő utána 4-1-re verték meg a hazaiakat.


Szabadnap
A Megyei másodosztályú bajnokságban 13 csapat képviselteti magát, így az adott fordulóban mindig akad egy szabadnapos csapat. A sorsolás értelmében a 10. fordulóban csapatunk a szabadnapos, így nem játszik a hétvégén. Jövő héten Galgahévízre látogat az ifi és felnőtt csapat.


Döntetlen és vereség a Fóti csapat ellen
A Megye II-es bajnokság 9. fordulójában a Fót SE csapata látogatott Újszilvásra. Az ifi csapat 0-0-s félidő után végül 1-0-ra kapott ki a fótiaktól.
Felnőtt csapatunk 1-1-es döntetlent ért el. Az első félidőben megszületett mind a két gól, a második félidőben csapatunknak nem sikerült helyzeteit gólra váltani, így maradt a döntetlen.


Kettős győzelem Kistarcsán
A Megye II-es bajnokság 8. fordulójában Kistarcsán vendégszerepeltek az újszilvási felnőttek és ifisták.
A ifisták 1-0-s félidő után végül 2-0-ra megverték az utolsó helyezett hazaiakat.
A felnőtt csapat kellemes ellenféllel találta magát szemben, mindkét félidőben 6-szor voltak eredményesek felnőtt játékosaink, így alakult ki a 12-0-s végeredmény.


Szombaton Kistarcsára látogatnak csapataink
A Megye II-es bajnokság 8. fordulójában Kistarcsán vendégszerepelnek az ifik és a felnőttek.
A felnőtt csapat ellenfele 6 mérkőzésen 2 győzelmet, egy döntetlent és 3 vereséget könyvelt el eddig a bajnokságban.
A szombati mérkőzésen a hazaiak egyik játékosa nem léphet pályára, Kozák Róbertet ütés miatt a Versenybizottság 2009.10.26-ig mindennemű bajnoki és kupamérkőzéstől eltiltotta.
Az ifjúsági csapat a múlt heti győzelme után ismét győzelemre készül Kistarcsán, amire minden esélye meg is van, ugyanis a hazaiak a táblázat utolsó helyén állnak, eddig 5 mérkőzésükből mind az ötöt elveszítették, a gólarányuk 3-34-es, így akár gólkülönbség-javításra is készülhetnek az U19-esek.
Az ifik mérkőzése 13 órakor, a felnőtteké 15 órakor kezdődik.

A forduló további mérkőzései:
szombat 13 és 15 óra:
Valkó KSK - Iklad KFC
Tápiógyörgye - Vácrátóti KSE
Püspökhatvani SE - Galgahévízi SC
vasárnap 13:00 és 15:00
Tápióság KSK - Csomád KSK
SK Tóalmás - Szentmártonkátai SE
szabadnapos: Fót SE


Józsa Sándor elköszönt
A napokban derült ki, hogy csapatunk jobb oldali védője, Józsa Sándor új munkahelyet talált magának, Hollandiában. Mivel hosszú heteket lesz távol kis hazánktól és csak rövid szünetekre ugrik haza, így nem tudja összeegyeztetni se a bajnokságot, se az edzéseket a munkájával. Ezen okok miatt nemrégiben el is köszönt csapatunktól. Sok sikert kívánunk Sanyi az életben és az új munkahelyeden!


Győzelem a rangadón
A Megye II-es bajnokság soros fordulójában a tabella első és második helyezettje csapott össze Újszilváson. A 0-0-s félidő után csapatunk Kun János góljaival 2-0-ra legyőzte a Püspökhatvani SE együttesét és így továbbra is vezeti 2 ponttal a bajnokságot a vasárnap Valkót 7-0-ra legyőző Szentmártonkátai SE csapata előtt.
A felnőttek mérkőzése előtt került sor az ifik összecsapására. A Tóth László SE-Újszilvás ifistái sikerrel vették az akadályt és 0-0-s félidő után 2-1-re megverték a püspökhatvani ifistákat, és ezzel a győzelmükkel közelebb lopakodtak az élmezőnyhöz.


Szombaton rangadó Újszilváson
A Megye II-es felnőtt bajnokság 7. fordulójában a bajnokság második helyezettje, a Püspökhatvani SE csapata látogat Újszilvásra. A mérkőzés szombaton 15 órakor kezdődik az újszilvási pályán. Csapatunk a múlt heti kiütéses győzelme után szeretné folytatni a jó szereplését és erre minden esélye meg is van. Szüksége is van az újszilvásiaknak a győzelemre, mert az ellenfél még veretlen (3 győzelem, 2 döntetlen a mérlegük 5 mérkőzésen) és már volt szabadnaposak, így amennyiben csapatunk legyőzi a vendégeket, akkor megnyugtató előnybe kerül velük szemben. A püspökhatvaniakkal kapcsolatos hír, hogy a szombati mérkőzésen nem léphet pályára két játékosuk: Lami Gábor 2 meccses eltiltása még nem járt le (a szurkolókkal szemben tanúsított viselkedése miatt állították ki), Bóta Gábor pedig a hétvégén jutott a kiállítás sorsára (2. sárga lap után lett kiállítva).
A felnőttek mérkőzése előtt rendezik meg az ifjúsági csapatok összecsapását, ahol a 8. helyezett Tóth László SE-Újszilvás ifistái az 5. Püspökhatvaniakat látja vendégül. Nehéznek ígérkezik az összecsapás, mert a vendégek 4 győzelemmel és egy vereséggel állnak hármas holtversenyben a tabella 5. helyén.

A felnőtt csapattal kapcsolatos további hír, hogy a jövő heti ellenfelünkből, a Kistarcsai VSC-ből, Szalay Gergely a játékvezető zaklatása miatt 2 mérkőzéses eltiltást kapott, így ő nem játszhat ellenünk.

A forduló további mérkőzései:
szombat 13:00 és 15:00
Fót SE - Kistarcsai VSC
Csomád KSK - Tápiógyörgye
Iklad KFC - Tápióság KSK
vasárnap 13:00 és 15:00
Szentmártonkátai SE - Valkó KSK
Galgahévízi SC - SK Tóalmás
szabadnapos:Vácrátóti KSE


Egy győzelem és egy vereség Tóalmáson
Felnőtt csapatunk 5-0-s félidő után 8-2-re legyőzte az SK Tóalmás csapatát és ezzel továbbra is vezeti a Megyes II-es bajnokságot. A felnőttek mérkőzése előtt került megrendezésre az ifjúsági csapatok mérkőzése, melyen a vendéglátók 2-0-s félidő után 3-0-ra verték ifistáinkat, akik így továbbra is a táblázat középmezőnyében tanyáznak.


Csapatunkat érintő FB-határozatok
A Pest Megyei Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága szeptember 23-ai ülésén elrendelte, hogy csapatunk hétvégi ellenfele, az SK Tóalmás 2 bajnoki mérkőzésen köteles saját költségére
szövetségi ellenőrt fogadni a Fót elleni mérkőzés után történtek miatt.
További, csapatunkat érintő hír, hogy jövő heti ellenfelünk, a Püspökhatvani SE játékosát Lami Gábort a nézőkkel szemben tanúsított magatartása miatt 2 soron következő bajnoki mérkőzéstől eltiltották, így ő nem léphet pályára jövő héten csapatunk ellen.


5. Pest Megyei Szuperkupa-döntő
Verőcei siker született a kupadöntőn
Szerda délután Vácot a Ligeti-stadionban rendezte meg a PMLSZ az 5. Pest Megyei Szuperkupa-döntőt, ahol pályára lépett a Verőce SE és a Dunakeszi Vasutas SE.

Verőce - Dunakeszi Vasutas 3-2 (1-1)
Vác, 250 néző. Vezette: Futó T. (Czerovszki M., Suscsák J.)
VERŐCE SE: Policsányi T. - Plachi D., Rudolf G., Csillag L.,Ovcsák T. (Kiss B., 75. p.) - Csillag Zs. (Debre G., a szünetben), Nikischer Gy. (Gál Gy., 60. p.), Szomorjai R. (Fehér T., 67. p.), Honti Cs. - Kalhammer G., Szomorjai T. Edző: Stedra Zsolt.
DUNAKESZI VASUTAS SE: Babarczi R. - Gyetván A., Jávor I., Arany Z. (Szikora D., 85. p.), Madar T. - Mikesy X., Dobray Zs., Rozinka G., Kiss R. - Gyetván Cs. (Kőrösi T., 67. p.), Miklián N. (Erdő-Lahner T., 67. p.). Edző: Zoran Kuntics.
GÓL: Plachi D., Szomorjai T., Szomorjai R., ill. Madar T., Rozinka G.
SÁRGA LAP: Szomorjai R., Kalhammer G.


Megye II-es bajnokság 6. fordulója
Felnőtt és ifjúsági csapatunk vasárnap Tóalmásra látogat a bajnokság soron következő fordulójában.
A felnőttek vendéglátója az utolsó helyet foglalja el a táblázaton, eddig 4 mérkőzést játszott a bajnokságban és mind a 4-et elvesztette. Reméljük csapatunk ellen se terem nekik sok babér és újabb 3 ponttal gazdagodik a Tóth László SE-Újszilvás felnőtt csapata, mellyel továbbra is a táblázat élbolyában marad.
Az U19-es csapat ellenfele 4 mérkőzés után egy győzelemmel, egy döntetlennel és két vereséggel a tabella 9. helyét foglalja el. Reméljük ők is győznek és közelebb kerülnek a táblázat első felében lévő csapatokhoz.
Az ifjúsági csapat 14 órakor, a felnőtt csapat 16 órakor játszik ellenfelével.

A forduló további mérkőzései:
szombat 14:00 és 16:00
Vácrátóti KSE - Csomád KSK
vasárnap 14:00 és 16:00
Püspökhatvani SE - Fót SE
Valkó KSK - Galgahévízi SC
Tápióság KSK - Szentmártonkátai SE
Tápiógyörgye - Iklad KFC
szabadnapos: Kistarcsai VSC


Győzelem és botrányos játékvezetés a hétvégi mérkőzésen
A bajnokság soron következő fordulójában a Valkó KSK csapata látogatott Újszilvásra. A mérkőzést a hazai csapat nyerte 4-3-ra. A mérkőzés pikantériája a játékvezető és egyik segítőjének tevékenysége volt, akik a rendkívül rossz felfogásukkal és a botrányos ítéleteikkel borzolták a játékosok, a vezetők és a szurkolók idegeit.


Tovább menetel a Valkói ifi
Nem sikerült a valkói ifistákat megállítania az ifjúsági csapatunknak, így továbbra is 100%-osak a valkóiak a bajnokságban. Most 1-0-ra nyertek a Tóth László SE-Újszilvás ifistái ellen, akik így begyűjtötték harmadik vereségüket a szezonban.


Az első helyezett Újszilváson
Szombaton a Megye II-es bajnokság 5. fordulójában mind az ifi, mind a felnőtt csapat a tabella első helyén álló Valkó KSK csapatát fogadja Újszilváson. Az ifi meccs 14, a felnőtt meccs 16 órakor kezdődik.

A forduló további mérkőzései:
Szombat 16:00

Fót SE - SK Tóalmás
Kistarcsai VSC - Püspökhatvani SE
Iklad KFC - Vácrátóti KSE
Vasárnap 16:00
Szentmártonkátai SE - Tápiógyörgye
Galgahévízi SC - Tápióság KSK
szabadnapos: Csomád KSK


Döntetlennel továbbjutás a kupasorozatban
Szerdán a Megyei I.osztályú Pilisi LK Legeával játszott csapatunk kupamérkőzést. A mérkőzés 0-0-s végeredménnyel ért véget és a szabályok értelmében - alacsonyabb osztályú bajnokságban való szereplése miatt - a Tóth László SE-Újszilvás jutott tovább a kupában. Legközelebb 2010.03.31-én játszik csapatunk kupamérkőzést Tápiószecsővel Újszilváson.


Szerdán kupameccs Újszilváson:
Az ARANY ÁSZOK Pest Megyei Kupa 3.fordulójában felnőtt csapatunk a Megyei I.osztályú Pilisi LK-Legea csapatával találkozik szeptember 16-án, szerdán, 17 órai kezdettel az újszilvási sportpályán. A pilisi csapat 5 forduló után eddig 4 vereséggel és egy döntetlennel, az utolsó előtti helyen áll az Arany Ászok Megyei I-es bajnokságban.

Magyar Kupával kapcsolatos további hír, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottsága meghatározta a 2010/2011. évi Magyar Kupa főtáblájára feladható megyei csapatszámokat. Ennek értelmében Pest megye nyolc együttest delegálhat majd a jövő évi országos kupakiírásra.

Mindez azt jelenti, hogy a már zajló, 2009/2010. évi Pest Megyei Kupa 1-8. helyezett csapata szerez majd indulási jogosultságot a 2010/2011. évi Magyar Kupa sorozatra.


Vereség Tápióságon:
Nem sikerült folytatni a remek szereplést felnőtt csapatunknak, hiszen a Tápióságon lejátszott mérkőzést 2-1-re elveszített. Az ifjúsági csapat viszont megszerezte második győzelmét, 5-1 arányban bizonyult jobbnak a hazaiakkal szemben.
Részletesebb tudósítás a mérkőzések aloldalon.


Interjú Gál Lászlóval:
A Tápiógyörgyei bajnoki mérkőzés utáni Gál Lászlóval készített interjút elolvashatja a linkre kattintva.
Gál Lászlóval készített interjú


Megyei II.osztály 4. forduló:
Vasárnap Tápióságra látogat az újszilvási felnőtt és ifjúsági csapat. A felnőtt csapat ellenfele egy győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel a 7. helyen áll a bajnokságban. A felnőtt mérkőzés előtt az ifjúsági csapatok mérkőzésére kerül sor, ahol a 2 azonos mérleggel (1 győzelem, 2 vereség) rendelkező csapatok játszanak egymással.

A forduló további mérkőzései:
Szombat 16:30
Vácrátóti KSE - Szentmártonkátai SE
Csomád KSK - Iklad KFC
Vasárnap 16:30
SK Tóalmás - Kistarcsai VSC
Valkó KSK - Fót SE
Tápiógyörgye - Galgahévízi SC
szabadnapos: Püspökhatvani SE


Valkói óvás: helyben hagyva
A Pest megyei II. osztályú bajnokság B-csoportjában 2009. augusztus 23-án megrendezett Tóalmás - Valkó felnőtt bajnoki mérkőzés végeredménye (3-3) ellen a vendég sportszervezet a tóalmási Buda Attila (328692) labdarúgó jogosulatlan szerepeltetése miatt az MLSZ Versenyszabályzatának VIII. fejezet, 64. § (1) a) pontja alapján óvást nyújtott be.

A versenybizottság - tárgyalás megtartásával, a Valkó KSK szövetségi képviselője, Schmidt László, illetőleg az SK Tóalmás elnöke, Szabó Zoltán, alelnöke, Silóczki József és Urbán Ferenc elnökségi tag meghallgatásával - a rendelkezésekre álló dokumentumok, valamint a versenyügyi tárgyalás során elhangzottak alapján a jogosulatlan játék vétségét az MLSZ Versenyszabályzat VII. fejezet, 60. § (2) b) pontja szerint megállapítja, és az óvásnak helyt ad. Az ügyet az eredmény megállapítása érdekében illetékességből átadja a fegyelmi bizottságnak.

A versenybizottság az óvást benyújtó sportszervezet javára az óvási díj visszafizetéséről gondoskodik, egyúttal kötelezi a vétkes SK Tóalmás sportszervezetét 10.000, azaz tízezer forint óvási díj megfizetésére (MLSZ VSZ VIII. fejezet, 64. § (9) pontja).

A versenybizottság az SK Tóalmás két labdarúgója, Buda Attila (328692) és Buda András (8328691) versenyengedélyét - amelyeket már az óvás beérkezését követően azonnal megvont - bevonta, egyúttal az iratokat átadta a fegyelmi bizottságnak. Az ügyben további vizsgálatok és fegyelmi határozatok várhatók.


Szántó Ádám: fegyelmi büntetése szeptember 12-i hatállyal felfüggesztve
Szántó Ádámot, a Fóti SE játékosát a 2008. november 8-án lejátszott Nagymaros - Fót U19-es bajnoki mérkőzésen a játékvezetővel szemben tanúsított súlyos sportszerűtlenség (tettlegesség) miatt a fegyelmi bizottság 2009. december 31-ig mindennemű sporttevékenységtől eltiltotta.

Nevezett labdarúgó edzője útján azzal a kéréssel fordult a Fellebbviteli Bizottsághoz, hogy az eltelt hosszú időre való tekintettel fegyelmi büntetését függessze fel, mondván, az esetet a játékos nagyon megbánta, játszani szeretne, elvégezte a játékvezetői tanfolyamot is 2009 év elején azért, hogy átérezze a játékvezetők gyakori nehéz helyzetét, a gyors döntés szükségességét és az ezzel járó felelősséget. A játékvezetőtől bocsánatot kért.

A Fellebbviteli Bizottság értékelte a rendelkezésre álló iratokat, a versenyjegyzőkönyvet és egyéb beadványokat (többek között a Sportszelet egyik márciusi számában Szántó Ádám édesanyjával készített beszélgetést is). Az értékelt adatokból, iratokból a Fellebbviteli Bizottság arra a következtetésre jutott, hogy nevezett játékos edzője által benyújtott kérelmének helyt ad.

Szántó Ádám 2009. szeptember 12-étől ismét rendelkezik játékjoggal.


Győzelem a szomszédvárak csatájában:
A Megye II-es Felnőtt bajnokság 3. fordulójában a Tápiógyörgye volt a Tóth László SE-Újszilvás ellenfele. A csapat 3-1-es félidő után 5-1-re verte a főleg fiatalokból álló ellenfelet. A mérkőzésen Gál László mesterhármast ért el.
Jövő vasárnap Tápióságra látogat a csapat, ahonnan reméljük újabb győzelemmel a tarsolyukban térnek haza.


Szerencsétlenül elbukott rangadó:
A felnőttek mérkőzése előtt került megrendezésre az ifjúsági csapatok összecsapása. A végig szoros, kiélezett és izgalmas mérkőzést végül a Tápiógyörgye csapata nyerte 4-3-ra, de az újszilvásiak 3-3-nál 11-est rontottak, ami meg is bosszulta magát és végül egy szerencsétlen szituáció után szerezte meg a győztes gólt az ellenfél.
Jövő vasárnap Tápióságra látogat a csapat, ahol győzelemmel szeretnék feledtetni a mostani vereséget, de a mérkőzés nem ígérkezik könnyűnek a sok sérült játékos miatt.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!