Bejelentés


Tóth László SE - Újszilvás A csapat és a szurkolók hivatalos honlapja2009.11.07
Megye II-es felnőtt bajnokság 12. forduló
Tóth Lászlós SE-Újszilvás - Szentmártonkátai SE 2-0 (2-0)
Gólszerző: Lippai Róbert, Kun János

Csapatunk rangadó elé nézett, ugyanis a második helyezettet fogadták az első helyezett újszilvásiak. A mérkőzés tétje az őszi elsőség volt és hogy ki hány ponttal vezet majd a bajnokság felénél.
Csapatunk nagyon bekezdett az elején és az első 10 percben két gólt is szereztek. Az elsőt egy jobb oldali beadásból szerezte Lippai Róbert, a fejese a kapufáról került a kapu bal oldalába. A második gólban is nagy érdemei voltak Lippai Róbertnek, aki saját testi épségét nem kímélve csúszott össze a kapussal és az ide-oda pattogó labdát Kun János pofozta közelről a kapuba.
A kettő-nullás állás a szentmártonkátaiakat zavarta meg, vezérüket, Győrfi Jánost teljesen jogosan kiállította a játékvezető, mivel egy szabadrúgásnál a beívelés közben lekönyökölte a hazaiak játékosát, Varró Zsoltot. Ezek után több helyzete is akadt csapatunknak, mivel ezeket nem sikerült értékesíteni a hazaiaknak, így 2-0 volt félidőben. A vendégeknek mindkét félidőben csak egy-egy helyzetük akadt, amúgy kapura szinte veszélytelenek voltak. Csapatunk átérezte a mérkőzés fontosságát és mindenki mindent megtett azért, hogy győzelemmel hagyják el a pályát. Ennek az eredménye a nagyon fontos győzelem és - nagy valószínűséggel - az őszi elsőség.
jövő héten Ikladra látogatnak a srácok és amennyiben nyernek , biztosan ők telelnek az élen.

A forduló további mérkőzései:
Kistarcsai VSC - Csomád KSK 1-7
Fót SE - Iklad KFC 3-2
SK Tóalmás - Tápiógyörgye 3-3
Valkó KSK - Tápióság KSK 2-3
Püspökhatvani SE - Vácrátóti KSE 3-3
szabadnapos: Galgahévízi SC


2009.11.01
Megye II-es felnőtt bajnokság 11. forduló
Galgahévízi SC - Tóth Lászlós SE-Újszilvás 1-4 (0-2)
Gólszerző: Fekete Gábor, Kun János, Lippai Róbert, Gál János

Csapatunk álmosan kezdte az összecsapást, látszott a srácokon, hogy az előző héten szabadnaposak voltak. A mérkőzés elején nem igazán volt meg az összhang a védőink között, így a hazaiaknak adódtak ziccerei, melyet azonban rendre elhibáztak.
A félidő közepe felé kezdett magához térni az újszilvási csapat, egyre-másra jöttek is a helyzetek, melyek az elején még kimaradtak, majd egy szöglet után Fekete Gábor hatalmas gólt rúgott
a jobb sarokba. A félidő vége előtt Kun János egy kontra végén fejezte be a támadást és növelte csapatunk előnyét 2 gólosra.
A második félidőben sem változott a játék képe. Mindkét oldalon adódtak ziccerek és helyzetek, melyet a hazaiak kihagytak, az újszilvásiak viszont értékesítettek. 20 perccel a mérkőzés vége előtt már 4-0-ra is vezettek a fiúk, amikor az ellenfél egy szabadrúgásgóllal szépített, de csapatunk győzelme egy percig sem forgott veszélyben.
Jövő héten rangadó vár a fiúkra, hiszen a legnagyobb rivális, a Szentmártonkáta látogat Újszilvásra. A mérkőzés végkimenetele határozza meg, hogy a bajnokság felénél ki fogja vezetni a mezőnyt. Szerencsésen alakult csapatunk számára a szentmártonkátaiak hétvégi összecsapás, a fótiak ugyanis idegenben egy pontot tőlük is "elcsentek".

A forduló további mérkőzései:
Vácrátóti KSE - SK Tóalmás 9-0
Csomád KSK - Püspökhatvani SE 1-1
Szentmártonkátai SE - Fót SE 0-0
Tápiógyörgye - Valkó KSK 5-1
Iklad KFC - Kistarcsai VSC 4-0
szabadnapos: Tápióság KSK


2009.10.17
Megye II-es felnőtt bajnokság 9. forduló
Tóth Lászlós SE-Újszilvás - Fót SE 1-1 (1-1)
Gólszerző: Mester József

Csapatunk nehezen találta a meccs elején a játék ritmusát és az ellenfél masszív védelmének gyenge pontjait. Az elején a vendégeknek adódtak helyzeteik, csapatunk egyik védelmi hibáját kihasználva meg is szerezték a vezetést. Az első félidő közepétől rákapcsoltak az újszilvásiak és sorra alakították ki a helyzeteiket, melynek eredményeként az egyik szögletnél Mester Józsefet teljesen üresen hagyták a vendégek, aki 5 méterről fejelt a kapu jobb sarkába.
A második félidőben kapuja elé szögezte a vendégeket csapatunk, de a fótiak masszív védekezésének hála kevés helyzetet tudtak kialakítani. A meccslabdát Lippai Róbert hibázta, aki szintén egy szögletet követően senkitől sem zavartatva rúgta a labdát nemsokkal a felső léc fölé.
A fótiak a masszív védekezésükkel ki tudták bekkelni a második félidőt és így egy ponttal távoztak Újszilvásról.

A forduló további mérkőzései:
Vácrátóti KSE - Tápióság KSK 4-0
Csomád KSK - Valkó KSK 4-2
Szentmártonkátai SE - Püspökhatvani SE 2-0
Galgahévízi SC - Kistarcsai VSC 1-2
Iklad KFC - SK Tóalmás 3-0
szabadnapos: Tápiógyörgye


2009.10.10
Megye II-es felnőtt bajnokság 8. forduló
Kistarcsai VSC - Tóth Lászlós SE-Újszilvás 0-12 (0-6)
Gólszerző: Fekete Gábor(4), Lippai Róbert(3), Kun János(2), Varró Zsolt, Gömöri Bálint, Gál János

A vártnál sokkal könnyebb mérkőzésen fölényes győzelmet aratott csapatunk a bajnokság soros fordulójában. Akárcsak Tóalmáson, itt is azonnal támadólag lépett fel csapatunk és tudatosította a hazaiakkal, hogy mi vagyunk a jobb csapat és számukra a mai meccsen nem terem babér.
Az elejétől kezdve sorra dolgozta ki a szebbnél szebb akciókat csapatunk, melyeket az elején még elrontott, később viszont sorra értékesítette őket, szépségdíjas gólokat lőttek a srácok (Kun János 25 méteres kapáslövéses gólját még talán most is tapsolják) és már a szünetben 6-0-ra vezettünk. A szünet után ott folytatta a csapat, ahol abbahagyta, sorra vezette a támadásokat és értékesítette a helyzeteket. (Ebben a félidőben is láthattak a nézők egy bombagólt: Fekete Gábor kb. 20-25 méterről lepókhálózta a hazaiak bal felső sarkát.) A végére kicsit kiengedtek a fiúk, ennek tudható be, hogy pontatlanabb lett a játékunk és kimaradtak a helyzetek, de így is 12-0 lett a végeredmény, mely még hízelgő is az egész meccsen egy helyzetig jutó hazaiakra nézve, mert ha a végén nem engednek ki a fiúk, akkor még ennél is megalázóbb különbséggel verték volna meg a kistarcsaiakat.

A forduló további mérkőzései:
Valkó KSK - Iklad KFC 7-1
Tápiógyörgye - Vácrátóti KSE 2-3
Püspökhatvani SE - Galgahévízi SC 2-3
Tápióság KSK - Csomád KSK 1-1
SK Tóalmás - Szentmártonkátai SE 0-4
szabadnapos: Fót SE


2009.10.03
Megye II-es felnőtt bajnokság 7. forduló
Tóth Lászlós SE-Újszilvás - Püspökhatvani SE 2-0 (0-0)
Gólszerző: Kun János(2)

Csapatunk nehéz mérkőzés elé nézett a hétvégén, ugyanis az addig veretlen második látogatott Újszilvásra. Az elején nem igazán találta csapatunk a vendégek védelmének ellenszerét és nem is vette fel még a mérkőzés iramát, így az elején komolyabb helyzete a vendégeknek volt. Fokozatosan lendültek bele a srácok a meccsbe és ezzel együtt egyre másra jöttek a veszélyesebbnél veszélyesebb helyzetek is. Az első félidő legnagyobb helyzetét Gál János hagyta ki, igaz hathatós közreműködéssel, ugyanis amikor már eltolta a labdát a kapus mellett a püspökhatvaniak védője lerántotta a 16-oson belül, azonban a bíró sípja néma maradt és a védő tisztázni tudott.
A második félidőben is mezőnyfölényben játszott csapatunk és sorra dolgozta ki a helyzeteit. A vezetést Kun János szerezte meg csapatunknak egy pazar szabadrúgásgóllal. Néhány perccel első gólja után Kun János megszerezte a másodikat is, amikor a lesre játszó vendégvédelem hibáját kihasználva Gál János forintos labdával ugratta ki csapattársát, aki kegyetlenül bevarrta a ziccert. Ezek után a püspökhatvaniak felívelt labdákkal próbálkoztak, de védelmünk állta a sarat és csapatunk győztesen hagyhatta el a játékteret.
Ezzel a győzelmével csapatunk továbbra is őrzi vezető helyét a 14 pontos Szentmártonkátai SE és a 4 db 11 pontos csapat (Püspökhatvani SE, Iklad KFC, Fót SE és Valkó KSK) előtt.

Szabó Imre: Az eddig lejátszott meccseink alapján a legjobb csapatot sikerült megvernünk. A végelszámolásnál biztosan számolni kell majd a Püspökhatvannal.
Vizler János: Az első percekben kimaradtak a helyzeteink és nem tudtuk összeszedni magunkat. Rosszul játszottunk, így gratulálok az Újszilvás győzelméhez.


A forduló további mérkőzései:
Fót SE - Kistarcsai VSC 3-0
Csomád KSK - Tápiógyörgye 2-2
Iklad KFC - Tápióság KSK 2-0
Szentmártonkátai SE - Valkó KSK 7-0
Galgahévízi SC - SK Tóalmás 6-0
szabadnapos:Vácrátóti KSE


2009.09.27
Megye II-es felnőtt bajnokság 6. forduló
SK Tóalmás - Tóth Lászlós SE-Újszilvás 2-8 (0-5)
Gólszerző: Kun János(3), Varró Zsolt (11-esből), Fekete Gábor, Gál János, Rubint Ádám, Bolla Zoltán

Gólra törően és határozottan kezdett csapatunk, akik gyorsan tudatosították a vendéglátókkal, hogy ki a jobb csapat. Egymás után dolgozta ki csapatunk a helyzeteket, melyek nagy részét értékesítette is, így 5-0-val fordultak a csapatok. A szünet után az addig helyzetig sem jutó tóalmásiak veszélyeztettek többet, ekkor kapufát lőttek, később büntetőt harcoltak ki, de gólt nem sikerült szerezniük. Csapatunk továbbra is szebbnél szebb akciókat vezetett, de a befejezések már nem voltak olyan pontosak, mint az első félidőben. 7-0 után már kicsit kiengedett a csapat, ekkor szereztek is 2 gólt a hazaiak, de csapatunk győzelme egyáltalán nem forgott veszélyben és ezzel a győzelmével továbbra is első helyen áll a csapatunk a Megye II-es bajnokságban.

Széles Gábor: Gratulálok az újszilvási "válogatottnak" a mutatott játékhoz! Sok sikert nekik a továbbiakban! Nekünk pedig el kell gondolkodni, hogy heti "fél" edzéssel mennyi értelme van az egésznek...
Szabó Imre: A tavalyi 6-2-es vereségért szépen visszavágtunk. Ilyen különbséggel is megérdemelten nyertünk. Gratulálok a srácoknak a mutatott játékhoz!

A forduló további eredményei:
Vácrátóti KSE - Csomád KSK 0-2
Püspökhatvani SE - Fót SE 2-1
Valkó KSK - Galgahévízi SC 0-0
Tápióság KSK - Szentmártonkátai SE 1-2
Tápiógyörgye - Iklad KFC 0-3
szabadnapos: Kistarcsai VSC


2009.09.18
Megye II-es felnőtt bajnokság 5. forduló:
Tóth László SE-Újszilvás - Valkó KSK 4-3 (2-2)
Gólszerző: Gál János(2), Fekete Gábor, Varró Zsolt ill. Pakuts B., Csenteri Cs., Tóth R.

Csapatunk jól kezdte a mérkőzést, Fekete Gábor és Gál János góljaival már a 7. percben 2-0-ra vezetett az újszilvási csapat, azonban a szünetre mégsem vonultak előnnyel a hazaiak, mert egy jogos tizenegyest értékesítettek a valkóiak, ráadásul a játékvezető és a partjelző közreműködésével egy olyan gólt adományoztak a vendégeknek, ahol a labda még a közelében sem volt a gólvonalnak, nemhogy áthaladt volna rajta. Nemcsak ez az ítélete, hanem emellett még számos más hasonló rossz döntése volt a második meccsét dirigáló fiatal bírónak. A második félidőben is újabb botrányos ítéletekkel borzolta a játékosok és szurkolók idegeit. Erre példa a harmadik gól előtti szituáció, amikor is Varró Zsolt szabályos szabadrúgásgólját visszafújta a játékvezető - a valkóiak közreműködésének köszönhetően -, de a megismételt szabadrúgásból is eredményes volt Varró Zsolt. Erre még válaszolni tudtak a vendégek, akik ezután már leginkább az eredmény és az egy pont megtartására törekedtek, de a vége előtt néhány perccel esett újabb Gál János gól eldöntötte a mérkőzés és a 3 pont sorsát.

Szabó Imre: Vízilabda-szerű eredményt értünk el. Kis szerencsével, de megérdemelten nyertünk.
Lovrencsics László: Igazi rangadóhoz méltó mérkőzésen, remek ellenféllel szemben azt hiszem, nagyon jó, közönségszórakoztató és gólgazdag derbit játszottunk. Összességében úgy érzem, hogy az Újszilvás megérdemelten szerezte meg a győzelmet, bár ehhez nem kis szerencse is kellett. Azt azért tudnám javasolni, hogy az ilyen rangadókra tapasztaltabb játékvezetőket küldjenek, mert ha mindkét csapat, valamint a nézők is elégedetlenek a ténykedésével, akkor lehet, hogy nem velünk van a gond...

További eredmények:
Kistarcsai VSC - Püspökhatvani SE 1-1
Fót SE - SK Tóalmás 2-1
Iklad KFC - Vácrátóti KSK 1-3
Szentmártonkátai SE - Tápiógyörgye 5-0
Galgahévízi SC - Tápióság KSK 4-3
szabadnapos: Csomád KSK


2009.09.16
Pest Megyei Kupa 3. forduló
Tóth László SE-Újszilvás - Pilisi LK Legea 0-0 (0-0)

A mérkőzésen főleg a mezőnymunka dominált, a kapuk elvétve forogtak veszélyben, a csapatok főleg pontrúgásokból voltak veszélyes, de így is akadt mindkét csapatnak egy-két helyzete, ezekből azonban egyet sem használtak ki, így maradt a döntetlen, mellyel - a szabályok értelmében - csapatunk jutott tovább.

További eredmények: (Vastaggal kiemelve a továbbjutó csapatok)
Gyömrő - Dunaharaszti MTK 1-4 (0-3)
Pécel - Monor 2-2 (0-2)
Tápiószőlős - Újlengyel 1-2 (1-1)
Taksony - Felsőpakony-Ergofer 2-3 (2-2)
Tápióság - Üllő 3-3 (2-1)
Újhartyán II. - Örkény 2-4 (2-2)
Üröm - Diósd 0-8 (0-6)
Pilisszántó - Viadukt-Biatorbágy 0-5 (0-3)
Piliscsaba - Dunakeszi Vasutas 1-6 (0-4)
Tahitótfalu - Solymár 1-4 (1-1)
Dunabogdány - Budakalász 1-3 (1-1)
Szigetcsép - Tárnok KSK 1-1 (0-0)
Bugyi - Dabas 1-2 (0-2)
Csomád - Hévízgyörk 0-0
Vác-Deákvár - Gödöllői SK 1-4 (0-1)
Rád - Erdőkertes 1-1 (1-0)
Dunakeszi Kinizsi - Maglód 2-1 (1-1)
Galgahévíz - Aszód 1-3 (0-3)
Vácrátót - Kerepes 5-3 (3-2)
Halásztelek - Százhalombatta 2-4 (1-3)
Kisnémedi - Bag 2-7 (0-3)

A Dömsöd - Tököl mérkőzést szeptember 23-án játsszák.


2009.09.13.
Megye II-es felnőtt bajnokság 4. forduló:
Tápióság KSK -Tóth László SE-Újszilvás 2-1 (2-1)
Gólszerző: Bata S., Kleckner J. ill Lippai Róbert

Csapatunk nem a tőle megszokott játékkal rukkolt elő a vasárnapi idegenbeli bajnokin. A találkozó első perceiben a hazaiak voltak veszélyesek, ennek ellenére egy szögletrúgás után Lippai Róbert pofozta be közelről a labdát a hálóba. A hazaiak az üres területbe ívelt labdákkal próbáltak zavart kelteni, melynek meg is lett az eredménye, mert két védelmi megingásnak köszönhetően 2 gólt rúgtak és ők vonulhattak előnnyel a szünetre. A második játékrészben a `szilvási csapat a kapuja elé szögezte a védekezésre és az eredmény megtartására berendezkedett hazai csapatot, de nem sikerült a kapuba találnia csapatunknak, így vereséggel vonult le a pályáról.

Tábori Zoltán: Jó iramú mérkőzésen sikerült megszereznünk a 3 pontot. Gratulálok a csapatnak a küzdeni tudásért, valamint az újszilvásiaknak a korrekt játékukért! Csak így tovább!
Szabó Imre: Úgy indult a meccs, mint az álom, hiszen már a nyolcadik percben vezettünk, de úgy végződött, mint egy rémálom...

További eredmények:
Vácrátóti KSK - Szentmártonkátai SE 3-3
Csomád KSK - Iklad KFC 2-4
SK Tóalmás - Kistarcsai VSC 2-3
Valkó KSK - Fót SE 1-0
Tápiógyörgye - Galgahévízi SC 2-1
szabadnapos: Püspökhatvani SE


Javított az ifi csapat:
Megye II-es Ifjúsági bajnokság 4. forduló:
Tápióság - Tóth László SE-Újszilvás 1-5 (0-3)
Gólszerző: Jónás Gábor(3), Bolla Zoltán, Gubu Martin

A múlt heti, szerencsétlen körülmények között elveszített rangadó után könnyed, élvezetes és eredményes játékkal nyert az ifjúsági csapatunk a Tápióság otthonában.

Miskolczi Lóránt: Eredményesen és jól játszottunk. Megérdemelt győzelmet arattunk.


2009.09.05
Megye II-es Felnőtt bajnokság 3. forduló:
Tóth László SE-Újszilvás - Tápiógyörgye 5-1 (3-1)
Gólszerzők: Gál László(3), Kun János, Fekete Gábor ill. Csernus Csaba
Sárga lap: Fekete Gábor, Lippai Róbert, Varró Zsolt ill. Lakai Sándor

Szabó Imre: Jó helyzetkihasználással ilyen különbséggel is megérdemelten nyertünk a lelkesen és jól játszó Tápiógyörgye ellen.
Józsa László: Mezőnyfölényben játszottunk, de a védekezésünk katasztrofális volt. Az Újszilvás szinte minden helyzetét kihasználta, a kapu előtt mi viszont határozatlanok voltunk. A csapatunk nem bírta el három meghatározó játékosunk hiányát.


További eredmények:
Fót SE - Tápióság SK 4-4
Kistarcsai VSC - Valkó KSK 0-2
Szentmártonkátai SE - Csomád SK 3-1
Galgahévízi SC - Vácrátóti KSE 0-3
Püspökhatvani SE - SK Tóalmás 5-0
Az Iklad KFC szabadnapos volt


Megye II-es Ifjúsági bajnokság 3. forduló:
Tóth László SE-Újszilvás - Tápiógyörgye 3-4 (0-0)
Gólszerzők: Tarnóczi Zoltán (11-esből), Bolla Zoltán, Kajtár Krisztián.

Miskolczi Lóránt: Szerencsétlen körülmények között szenvedtünk vereséget. 3-3-nál 11-est hibáztunk. Vasárnap a Tápióság otthonában szeretnénk javítani.

További eredmények:
Fót SE - Tápióság SK 2-0
Kistarcsai VSC - Valkó KSK 0-12
Szentmártonkátai SE - Csomád SK 1-7
Galgahévízi SC - Vácrátóti KSE 6-3
Püspökhatvani SE - SK Tóalmás 4-2
Az Iklad KFC szabadnapos voltIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!